Держрибагентство шукає корупціонерів серед своїх

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Держрибагентство на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомило про створення спеціальної електронної скриньки для повідомлень про корупцію в рибному господарстві: sos.corruption.darg@gmail.com

«Останнім часом отримуємо інформацію про намагання «посередників» начебто отримати від керівництва Держрибагентства «погодження» на побори та корупційні схеми. Наголошуємо, що керівництво Держрибагентства не бере участі у жодних схемах. Ніхто, з так званих «посередників» не має жодного стосунку до керівництва і жоден працівник агентства не отримував погодження на будь-які незаконні дії», – йдеться в повідомленні Держрибагентства.

Відомство звернулося до громадськості із проханням повідомляти про такі випадки на електронну скриньку sos.corruption.darg@gmail.com та напряму до Національної поліції, НАБУ та прокуратури. В свою чергу, всі отримані на електронну пошту матеріали Держрибагентство має намір також передавати правоохоронним органам.

«Не виключаємо, що ці провокації – наслідок позиції по боротьбі з незаконними схемами і корупцією в галузі. Це свідчить лише про одне: напрям правильний. Треба не зупинятися, а об’єднатися і очищувати галузь далі!», – сказано у пості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар