У Кропивницький приїде Поїзд “Одеса-мама-2”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

7 жовтня о 19:00 у Кропивницькому покажуть виставу Поїзд «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана».

Надзвичайна новина для всіх, хто досі знаходиться під враженнями від блискучої, по-одеськи колоритної комедійної постановки «Поїзд «Одеса-мама». З 3 жовтня починається тур вистави Поїзд «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана»!

Творці, які наробили багато шуму виставами «Поїзд Одеса-Мама» і «Ураган на ім’я Одеса», на цей раз вирішили стрибнути вище власної голови, і зібрали плеяду зірок першої величини.

Тільки уявіть на хвилинку, що вас чекає, якщо на одній сцені зберуться: не побоїмося цього слова, обличчя одеського гумору Олег Філімонов; екстраординарна, видатна в усіх сенсах Руслана Писанка; всенародний улюбленець «Довгоносик» Віктор Андрієнко і незабутній Яша з «Джентльмен-шоу» – Яків Гопп. Та ще й спеціально запрошена зірка, один з провідних акторів театру і кіно нашого часу, не менш геніальний син свого батька Семена Фаради – Михайло Поліцеймако.

ОдессаМама_тур

Але і це ще не все. Про музичну насолоду для ваших вух подбає юна, але не по роках професійна співачка, переможниця телешоу «Голос країни. Діти» – Анна Ткач. Її талант, неабияку майстерність і зворушливу душевність оцінили глядачі всієї країни, віддавши не тільки свої голоси, але і серця.

Вистава «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана» – не якийсь там театральний капусник, творці якого розраховують на успіх постановки тільки через гучні імена на афіші. Це продуманий до дрібниць сценарій на гострі і актуальні теми, що хвилюють сьогодні суспільство. На глядачів чекає справжня буря емоцій: протягом двох годин вам доведеться не просто стримувати напади сміху, але в певний момент і засумувати, а, можливо, і пустити сльозу.

Загалом, якщо ви опинитеся в числі щасливчиків, які встигли придбати квитки на виставу «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана», вам забезпечена незабутня феєрія яскравих і різноманітних вражень. Ви ще довго не зможете забути справжній калейдоскоп іскрометного одеського гумору, прекрасної музики і таланту кращих комедійних акторів країни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар