У Кропивницькому спортивному клубу відмовили у земельній ділянці на території Фортечних валів

Члени постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради не дали міському спортивному клубу у власність земельну ділянку на території меморіального комплексу “Фортечні вали”.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє депутат міської ради Кропивницького Юрій Деркаченко.

“Одне із питань, яке було винесено на розгляд зазначеної комісії, “Про надання Кіровоградському міському спортивному клубу товариства сприяння обороні України дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення спортивного клубу”. Рішення комісії категоричне:”В оренду на 5 років можливо розглянути, але ніяк не у постійне користування, і лише після узгодження з Міністерством культури України, так як вказана земельна ділянка розташована не території Фортечних валів – території культурної спадщини”, – пише Деркаченко.

Нагадаємо, сьогодні, 29 вересня, відбулось виїзне засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради на території Фортечних валів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар