До Всеукраїнського Дня бібліотек у бібліотеці ім. Д. Чижевського презентують книги місцевих авторів (АНОНС)

Протягом наступного тижня в бібліотеці ім. Д. Чижевського до Всеукраїнського Дня бібліотек відбуватиметься презентація книг місцевих авторів.

Про це повідомляють в адміністрації бібліотеки.

29 вересня у відділі краєзнавства буде презентовано  дослідження Надії Частакової «Іван Дзюба: дух і творчість. Літературний портрет». А 30 вересня Валерій Мятович  презентуватиме виданий в цьому році художньо-публіцистичний роман «Номенклатурний декамерон».  

Книжкові виставки: У відділі обслуговування користувачів продовжує працювати книжкова виставка «Літературні обрії Михайла Грушевського». Нагадуємо, що 29 вересня відзначається 150-та річниця від Дня народження  видатного громадського діяча, революціонера Михайла Грушевського.

26 вересня у відділі обслуговування користувачів до Дня усиновлення розпочинає роботу книжкова виставка „Усиновлення: сучасний стан та проблеми законодавчого регулювання”. Також в цей день відбудеться презентація книжкової виставки “Бібліотека. Книга. Читач”.

28 вересня у відділі документів іноземними мовами до Європейського Дня мов відкривається книжкова виставка «Мова – втiлення думки. Що багатша думка, то багатша мова» (Максим Рильський).

Художні та інші виставки: фотовиставка  «Життя як мить». Автор фотохудожник-аматор: Василь Пастух; фотовиставка Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа» із серії «Відкриваючи Україну»; виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ    ім. В. Винниченка «Теракота», абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого.

Освіта протягом життя: з 26 до 30 вересня у першій половині дня в бібліотечному Інтернет-центрі будуть проведені тренінги для літніх користувачів  за темами „Основи комп`ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет”. Довідки за телефоном (0522) 22 58 90.

Безкоштовне вивчення англійської мови. Увага! Запрошуємо на заняття з вивчення англійської. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського чекає усіх бажаючих щодня, крім вихідних, з 26 вересня о 17.00  на спілкування.

30 вересня Україна святкує Всеукраїнський День бібліотек. Тож саме п’ятниця, 30 вересня стане головною подією останнього вересневого тижня. В  цей день в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського – День відкритих дверей. Кожен, хто прийде до бібліотеки 30 вересня, з 10:00 до 19:00, може безкоштовно зареєструватися і отримати річний читацький квиток, або перереєструватися (якщо підійшов термін). Протягом дня відбудеться багато цікавих інтерактивних заходів, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень з відділами, з новітніми ресурсами та інформаційними послугами Бібліотеки та інші заходи (детальніше читайте у прес-анонсі Дня бібліотек-2016).

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар