Київські активісти пікетуватимуть МОН із вимогою відрахувати з вишів студентів-шкуродерів, зокрема, олександрійців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Київські активісти збираються пікетувати Міністерство освіти і науки України з вимогою відрахувати з навчальних закладів студентів-шкуродерів. У “чорному списку” активістів – і студенти з Олександрії.

Оголошення про акцію з’явилося в соціальних мережах – пише Моя Олександрія.

Захисники тварин вимагають відрахувати студентку Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Любов Таропіну, яка зі співмешканцем Юрієм Гнатюком жорстоко знущалася над кошеням, кидаючи його то в мікрохвильову піч, то в пральну машину, то закриваючи в морозильній камері. Зрештою тварина викинули з вікна багатоповерхівки.

Крім цього, активісти наполягають на відрахуванні чотирьох студентів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету. Першокурсники – майбутні лікарі ветеринарної медицини – в присутності викладача жорстоко вбили цуценя, здерли з нього шкуру і розчленували.

Акцію “Чи будуть відраховані студенти-шкуродери?” збирають в понеділок, 26 вересня, о 11 годині.

Нагадаємо, в квітні 2016 року четверо студентів Олександрійського аграрного технікуму втопили цуценя в пакеті з водою, розчленували його, а відео виставили в інтернет.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар