“Наш край” пропонує на посаду секретаря міськради Кропивницького Андрія Табалова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Депутат міської ради Кропивницького Микола Гамальчук запропонував кандидатуру голови фракції “Наш край” Андрія Табалова на посаду секретаря міськради.
Микола Гамальчук зачитав звернення від фракції відразу після того, як відбулось голосування за звільнення секретаря міськради Сергія Бойка. Депутати “Нашого краю” запропонували внести питання про обрання Андрія Табалова на посаду секретаря міськради у порядок денний.

Міський голова Андрій Райкович поставив це питання на голосування, і 23 голосами депутати підтримали внесення питання у порядок денний.

Після чергової перерви, яку знову оголосили у засіданні міськради, депутати голосуватимуть за кандидатуру Табалова на посаду секретаря міськради.

Нагадаємо, з ініціативою звільнити Сергія Бойка з посади секретаря міськради також виступила фракція “Наш край”. Відразу питання не набрало голосів, щоб включити його у порядок денний. Після перерви депутат Володимир Зайченко вніс пропозицію вдруге повернутись до питання включення його у порядок денний, і “за” проголосували 22 депутати. Рішення у цьому питанні було прийнято в результаті таємного голосування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар