Комісія міськради Кропивницького затвердила 4 ділянки на аукціон

Сьогодні, 21 вересня, у Кропивницькому, комісія з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин погодила проекти рішень, якими затвердила 4 земельні ділянки, право оренди на які набувається на аукціоні.

Так, згідно проектів, надається дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду строком на 5 років (право оренди на яку набувається на аукціоні), для розміщення об’єкту торгівлі (магазину), за адресами: вул. Архангельська (біля будинку № 2), орієнтовною площею 0,1000 га; вул. Добровольського (біля будинку № 14) орієнтовною площею 0,1000 га; вул. Генерала Жадова (напроти будинку № 26 по вул. Академіка Тамма) орієнтовною площею 0,1000 га. Крім того, за проектом, надається дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 20 років (право оренди на яку набувається на аукціоні) по вул. Вокзальній (біля будинку № 31 м) орієнтовною площею 0,0342 га для розміщення літнього майданчика – кафе.

Управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища має надати міській раді на затвердження розроблений проект землеустрою щодо відведення цих  земельних ділянок, пропозиції про встановлення стартової ціни земельних ділянок та умови розстрочення розрахунків за придбані лоти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар