Чоловік їхав із Кропивницького зі шприцами з опієм

На Кіровоградщині працівники поліції викрили чоловіка у зберіганні опію.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Наркотичний засіб був виявлений під час профілактичного відпрацювання одного з сіл Знам’янського району. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

«Як з’ясувалося, 41-річний чоловік приїхав із обласного центру в населений пункт до знайомого. При перевірці документів, в його пакеті працівники поліції, крім продуктів харчування, виявили загорнуті в газету медичні шприци, один з яких був порожній, а в іншому, згідно висновку експертизи, знаходився особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований. Як пояснив чоловік, речовину він приготував самостійно та зберігав для власного вживання», – повідомив т.в.о. начальника відділу поліції Сергій Котига.

1 (1)

2

Особі оголошено про підозру за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар