Укрпошта шукає керівника Кіровоградської дирекції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Укрпошта оголосила відкритий відбір на посаду нового керівника Кіровоградської дирекції.

Метою нової керівної команди Укрпошти є здійснення швидку ринкову трансформацію компанії, зробити Укрпошту ефективною, прозорою, сучасною технологічною компанією, яка буде надавати своїм клієнтам послуги найвищої якості та посилить свої позиції на ринку поштових, фінансових та логістичних послуг.

Для цього Укрпошта розпочинає пошук фахівців, що допоможуть підвищити якість та ефективність управління регіональними дирекціями компанії. Зокрема, сьогодні починається відкритий відбір нового керівника Кіровоградської дирекції.

“Ми запрошуємо взяти участь у відкритому відборі професіоналів, що мають значний досвід роботи від 5 років на керуючих посадах в  банківській сфері, в мережевих рітейлах, комерційних організаціях з чисельністю не менш ніж 100 чоловік. Зі свого боку, “Укрпошта” пропонує амбіційні завдання  та мандат на здійснення трансформацій дирекції, ринкове винагородження за роботу та бонусну систему мотивації”, – заявив з цього приводу Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Документи від кандидатів очікуються до 30 вересня. Відкритий відбір проводитиметься в 3 етапи. Деталі – за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар