Ольга Сумська привезе у Кропивницький “Сублімацію любові”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Любов – це найпрекрасніше, що може трапитися з людиною в будь-якому віці. Однак саме вік може стати перешкодою у розвитку любовних стосунків.

Чарівна журналістка, сеньйорита Паола (О.Сумська), буквально з першого погляду підкорює серце поважного політика синьйора Леоне (Є.Паперний). Леоне, перебуваючи в досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю. Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому не відомим драматургом П’єтро(В.Бориськ) і публічно видає його літературні твори за свої. Леоне отримує славу та успіх, а П’єтро отримує прихильність і жаркі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?…

«Сублімація любові»- це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та звісно ж сміх до сліз.

«Сублімація любові»

Автор: Альдо де Бенедетті
Жанр: комедія
Тривалість: 2год. 20 хв.

У ролях:
Н.а. України Ольга Сумська
Н.а. України Євгеній Паперний
З.а. України Віталій Борисюк

1,2х1,8 (2)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар