Кіровоградщина: військовий взявся за відновлення автівки, яка врятувала його життя в АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 16 вересня, легендарна на Знам’янщині автівку “Знам’янчанка” на центральній площі райцентру місцеві волонтери передали військовому з Дніпра. Під Горлівкою автівка врятувала життя чоловіку,тепер він рятуватиме її – буде ремонт.

Але до пункту призначення, машина УАЗ заїде у місто Дніпро, де її відремонтують місцеві волонтери. Ремонт потребує великих коштів, приблизно 70 тис. грн.. Така велика сума, в першу чергу за високу ціну дизельного двигуна – приблизно $2,000. Також потрібні нові колеса, зварювальні роботи тощо. На жаль, знам’янські волонтери не в змозі зібрати такі великі кошти.

На щастя, волонтери із Дніпра допоможуть. Автівку передають Кіровоградському полку. Втретє «Знам’янчанка» повернулась додому вкінці квітня. Як говорить Наталія Тишкевич, усі думали, що машина залишиться і стане музейним експонатом, але нашим воїнам вкрай необхідні транспортні засоби.

До речі, про потребу в транспорті для наших воїнів: Наталія Миколаївна повідомила, що волонтери «Майдану» розпочинають збір коштів на нове авто, щоб відправити його до Світлодарської дуги.  Хлопці на передовій залишилися без машини. Через брак транспорту два тижні тому помер 22-річний хлопець. Він зійшов кров’ю від поранення, тому що не змогли найти машину, щоб його вчасно вивезти. На новий автомобіль потрібно 20 тис. грн. Усі, хто може допомогти фінансово, звертайтесь до Наталії Тишкевич. Як говориться: з миру по нитці – і буде нашим захисникам машина.

Хлопці на «Знам’янчанці» поїхали не з порожніми руками, а з пиріжками та подарунками від малечі з дитсадочка «Казачок»: маленькі жовто-блакитні серця. Також вихователька діточок, Світлана Родич, вишила бісером ікону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар