Податківці-хабарники з Кіровоградщини сидітимуть під вартою

Податківці, які підозрюються у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди в  розмірі 100 тис. грн, перебуватимуть під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

У четвер, 15 вересня 2016 року, судом задоволено клопотання прокуратури Кіровоградської області та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 206 тис грн начальнику Новоукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління  Державної фіскальної служби  у Кіровоградській області та керівнику одного із відділів цієї інспекції, які за 100 тис грн не нарахували штрафні санкції підприємцю.  

Нагадаємо, 13 вересня 2016 року, податківці були затримані слідчими  прокуратури Кіровоградської області спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області після отримання 80 тис. грн неправомірної вигоди.  

Вказаним особам  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та відсторонено від посад.   

Досудове розслідування триває.
     

Поширити:

Залишити коментар:

коментар