На Кіровоградщині пройшли змагання з риболовлі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями на річці Південний Буг в місті Гайворон Кіровоградської області відбулись змагання з рибної ловлі спінінгом, присвячені 264 річниці міста.

Поши Кіровоградрибохорона.

До участі в судейську колегію був запрошений головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Гончарук В.П., який, крім судейських функцій, виконував також загальний нагляд за дотриманням в ході проведення змагань Правил любительського і спортивного рибальства.

До участі в змаганнях зголосились та були допущені 49 учасників різної вікової категорії, серед учасників були і жителі сусідньої Вінницької області.

Спонсорами призового фонду та смачних частувань учасників та гостей змагань виступили місцеві підприємці. Перше місце виборов Антон Москальчук з кращим результатом у 315 балів, який був нагороджений гумовим човном фірми “Барк”.

         Друге місце посів Олександр Сільченко, який здобув приз спінінг.

         Третє місце зайняв Роман Андронік і був нагороджений спінінговою котушкою.

          Серед нагород також були заохочувальні призові сертифікати на отримання знижки на придбання товарів в місцевому риболовецькому магазині.

         Ними були відзначені Світлана  Люльчак, як єдина жінка учасниця змагань, Віталій Кадік – наймолодший учасник змагань (12 років), та Володимир Бараболя за найбільшу кількість спійманої риби.

         Всіх учасників та гостей пригощали гарячою ухою.

         Підсумком заходу, який за своїм форматом відповідав святкуванню, став гарний настрій учасників та гостей заходу, отримання нового досвіду та можливість долучитися до культури використання водних біоресурсів способом проведення спортивних змагань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар