Кропивничани заборгували за тепло більше 30 млн грн

Залишився місяць до початку опалювального сезону 2016/2017 р.

Станом на 15 вересня 2016 року підприємство завершило роботи по підготовці об’єктів теплового господарства до роботи в зимовий період, заплановані заходи виконані на 100 %, технологічно підприємство готове до початку опалювального сезону.

Проте головним питанням початку і стабільного перебігу опалювального сезону є своєчасні розрахунки за спожитий природний газ та погашення заборгованості за послуги теплопостачання.

Станом на 15.09.2016 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 30,5  млн. грн.

Звертаємось до вас із наполегливим проханням – терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання.

У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у понеділок, вівторок, середу з 8.00 до 17.00 за адресою: вул. Гришина (Кутузова) 23/16 (2 поверх).

Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19

Звертаємо увагу, що підприємством активізована позовно- претензійна робота щодо порушників платіжної дисципліни. Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюється примусове стягнення заборгованості.

Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна, накладення стягнення на банківські рахунки та інші джерела доходів.

ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” звертається до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією звернутись до абонентного відділу для укладення договору реструктуризації заборгованості.

Ознайомитися із списком квартир, за  якими рахується заборгованість за опслуги теплопостачання, можна на сайті підприємства. –>

Поширити:

Залишити коментар:

коментар