У Кропивницькому відбудеться перший благодійний фестиваль на підтримку онкохворих дітей

Ілюстрація

9 жовтня у Кропивницькому пройде перший благодійний фестиваль «Допоможи дитині жити» на підтримку онкохворих дітей у театрі ім. Кропивницького.

Почесні гості фестивалю гурт «Анна – Марія» – переможці телепроекту «Шанс», фіналісти шоу «Голос країни». Вони співають 20-ма мовами світу та тільки наживо,  чим уже встигли здивувати глядачів у Польщі, Італії, Франції, Казахстані та інших країнах. Виконавиці не вперше беруть участь у благодійних заходах, тож охоче підтримали пропозицію долучитися до фестивалю.

– Коли запрошують взяти участь у благодійному проекті – ми намагаємось не відмовлятися і якщо є можливість – допомогти. Музика може зцілювати і якщо ми можемо нашою музикою врятувати життя комусь – це велике щастя! Але тут є і інша сторона – зараз благодійних концертів дуже багато і не всі організатори є чесними. Тому ми завжди слідкуємо далі за тим, куди пішли гроші, зібрані на проекті. І взагалі, намагаємось більше дізнатися про ціль проекту та організацію. Ми віримо у те, що є багато людей із відкритим серцем, які не будуть байдужими та прийдуть на поміч. Сподіваємось, що побачимо на концерті багато небайдужих людей. Та навіть маленька допомога від кожного може зробити ВЕЛИКУ справу – врятувати життя дітям! – розповідають Анна та Марія.

Програма фестивалю розпочнеться лотереєю доброти о 16:00, де будуть представлені творчі вироби майстрів Кіровоградщини. Їх буде заздалегідь представлено у соціальних мережах, щоб кожен бажаючий міг придбати лотерейний квиток на розіграш певного виробу. У фойє театру діятиме фотовиставка історій дітей, які хворіють на рак та, які вийшли переможцями у цій тяжкій боротьбі.

– Благодійний фестиваль на підтримку онкохворих дітей у Кропивницькому пройде вперше. Цим заходом ми закликаємо владу, медиків, волонтерів, громаду до консолідації зусиль та прийняття системних рішень, що забезпечать онкохворих дітей якісною медичною допомогою. Усі отримані кошти від продажу квитків та благодійної лотереї будуть передані на лікування онкохворих дітей гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні, – каже організаторка благодійного фестивалю, представник Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко.

Квитки на фестиваль коштують від 50 до 150 гривень. Придбати їх можна з 16 вересня у касі театру ім. Кропивницького.

Організатори: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» у партнерстві з МБФ «Янгол життя» за підтримки МФ «Відродження».

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар