У Кропивницькому визначили кращих господарів житлових будинків

У Кропивницькому підвели підсумки міського огляду-конкурсу на кращий благоустрій  багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у 2016 році.

Про це повідомляє прес-служба КМР.

Відповідно до рішення, прийнятого виконавчим комітетом міської ради Кропивницького 13 вересня, в номінації “Кращий благоустрій  багатоквартирних  будинків”  переможцями оголошено мешканців будинку  за адресою:  вулиця Преображенська, 107 (будинок перебуває на  балансі ОСББ «ІВУШКА-2»,  (голова правління Малина Оксана Валентинівна). Друге і третє місце вибороли жителіі  будинку  по  вулиці  Шевченка, 26  (будинок перебуває на  балансі  КП “ЖЕО № 1,  начальник  Ковальова Світлана Миколаївна) та будинку  по  вулиці Соборна, 7  (будинок перебуває на  балансі ОСББ  “Соборний  7”,  голова правління  Гарькавий  Олег  Володимирович).

Серед домоволодінь приватного сектору найкращими господарями у Подільському і Фортечному районах визнано Куріщенка  Сергія  Володимировича,  господаря  будинку  по вулиці  Східній, 55 та  Рибаченко Олену Дмитрівну  господиню у будинку по  провулку Добролюбова, 84.

Другі місця вибороли Шаповалова Тамара  Володимирівна – господар  будинку  по  вулиці Врубеля, 20 у Подільському районі та  Вербовий Микола Олександрович власник домогосподарства по  вулиці  Лелеківській, 31 у Фортечному районі.

І почесні треті місця відповідно посіли Бондаренко Надія Миронівна  господарка обійстя по вулиці Фортечній, 18 та Осипенко Катерина Григорівна господиня у будинку по  провулку Перемоги, 20.

Усі переможці конкурсу під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста будуть відзначені дипломами відповідного ступеню із виплатою грошових винагород.

У номінації “Кращий благоустрій  багатоквартирних  будинків”: за перше місце переможець отримає 10 тисяч, за друге – 7 тисяч і за третє – 4 тисячі гривень.

Власники найкращих приватних домоволодінь отримають грошове заохочення: за І місце – 4 тисячі, за ІІ – 3 тисячі, за ІІІ – 2 тисячі гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар