У Кропивницькому завершується ремонт дамби по вул. Михайлівській

У Кропивницькому завершується капітальний ремонт гідроспоруди на Інгулі поряд з Михайлівським мостом.

Про це повідомляє прес-служба КМР.

На сьогодні вже завершено роботу над двадцятиметровим заднім пандуром і ведуться роботи із підготовки монолітної бетонної основи переднього пандура з облаштуванням зуба дамби. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч.

Крім того, звернув увагу начальник управління, вже встановлені нові шандори і їх наразі для герметичності обв’язують гумовими ущільнювачами. Два крайніх шандори будуть обладнані механічним підйомником. Активно ведеться підготовка і до завершального етапу реконструкції — введення ін’єкцій з цементно-вапняного розчину під тюбінг, щоб заповнити порожнини під ним. Проведений комплекс робіт вже дав можливість дещо спустити із водосховища ТЕЦ воду, яка піднялася там на максимальний рівень.

РЕКОНСТРУКЦІЯ ДАМБИ БЛИЗ МИХАЙЛІВСЬКОГО МОСТУ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВИХОДИТЬ НА ФІНІШНУ ПРЯМУ
Після виконання всіх будівельних робіт відбудеться повний благоустрій навколишньої території, будуть демонтована тимчасова дамба, вивезене будівельне сміття. Берег річки вже звільнили від намулу, який проходив тут процедуру осушення, засипали полігон чорноземом, планують та облаштовують доріжки у сквері.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар