Покрівлю школи на Кіровоградщині відремонтує фірма, яку ловили на тендерних махінаціях

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації сьогодні, 12 вересня, підписав з ТОВ «Борис Груп» договір, щодо поточного ремонту покрівлі ЗОШ в селі Миколаївка Кіровоградського району. Про це йдеться у Звіті про укладений договір розміщеному в електронній системі публічних закупівель ProZorro.

Про це повідомляє сайт медіарозслідувань “Прозоро”.

Вартість виконаних робіт, які підрядник, ТОВ «Борис Груп», зобов’язався виконати в строк з 12-го по 14-те вересня, складає 74,7 тис. грн.

Власником ТОВ «Борис Груп», згідно даних держреєстру, є Мелкумян Бабкен Аршавірович. Сама ж фірма відома відома історією з отриманням у 2013 році держпідряду вартістю 1,03 млн грн. на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць Світловодська. Після перемоги в тендері виявилось, що тодішній Бабкен Мелкумян, який тоді виступав і як засновник, і як директорі фірми, підробив тендерну документацію вказавши неправдиві данні щодо наявності відповідної техніки, кваліфікованих працівників, досвіду аналогічних робіт  та ін.

Згідно затвердженої угоди про визнання винуватості, йому призначили штраф і заборонили протягом року займати керівні посади.

За даними z.texty.org.ua у серпні-вересні цього року ТОВ «Борис Груп» вже отримало 6 підрядів на 1,2 млн грн від Виконавчого комітету Апостолівської міської ради щодо поточного ремонту доріг на території Апостолівського району Дніпропетровської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар