У Кропивницькому тепловики оприлюдинили неточну інформацію про опалювальний сезон?

директор КП "Теплоенергетик" Тетяна Соколенко

Сьогодні, 12 вересня, під час наради з питань підготовки до опалювального сезону, яка проходила у міськраді Кропивницького, керівники теплогенеруючих підприємств КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” зачитували свої звіти щодо підготовки до опалювального сезону.

Доповіді обох керівників підприємств Валерія Гармаша та Тетяни Соколенко містили багато специфічних термінів та показників, і демонструвалися присутнім у вигляді презентації, тому після їх виступів представники ЗМІ звернулися до них з проханням надати в електронному вигляді обидві презентації.

Керівник КП “Теплоенергетик” Тетяна Соколенко відразу заявила, що не дасть свою доповідь журналістам, і цим викликала справедливе обурення та подив. На запитання представників ЗМІ, чому вона відмовляється надати свій звіт, керівниця КП “Теплоенергетик” повідомила, що фактично на нараді зачитувала неточну інформацію.

“У мене “злетіла” флешка, тому частину інформації я відновлювала з голови, по пам’яті, і вона може бути неточною”, – повідомила Тетяна Соколенко.

Намагаючись все ж отримати потрібну інформацію журналісти звернулись до начальника управління ЖКГ Віктора Кухаренка. Той повідомив, що в управлінні цих звітів немає, але є розпорядження заступника міського голови, яке зобов’язує керівників теплогенеруючих підприємств КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” опублікувати дані, оприлюднені під час наради, на своїх сайтах сьогодні.

Читайте також: Кропивницьке КП “Теплоенергетик” продовжує збиткувати

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому тепловики оприлюдинили неточну інформацію про опалювальний сезон?

  1. Директор КП заслуговує негайного звільнення з посади за невміння керувати і раціонально використовувати бюджетні кошти. Вона взагалі дискредитує систему оплати населенням і так високої вартості тепла. Крім того, КП виробляє за рахунок споживачів тепла і електроенергію, ціна на яку також завищена. Тарифи КП найвищі в області. Гнати такого абсолютно некомпететного керівника з посади чим скоріше.Бачите, “флешка” винувата!

Коментарі заборонені.