У Кропивницькому вперше конфіскували “товар на асфальті”

Вчора, 9 вересня, Муніципальний патруль Кропивницького у складі спеціалістів управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, спеціалізованої інспекції, працівників поліції, міської дружини здійснив рейдове відстеження місць незаконної торгівлі на вулиці Преображенській вздовж Центрального ринку та вулиці Пашутинській біля ательє “Елегант”, та по вулиці Космонавта Попова біля магазина «Черняхівські ковбаси».

Про це повідомляє сайт КМР.

В результаті рейду працівники поліції вперше склали  протокол щодо порушення  ч. 1 ст.160 КУпАП та конфіскували овочеву продукцію, а спеціалісти спеціалізованої інспекції  склали  4 протоколи  за ст.152 КУпАП.

Одночасно, з громадянами, які здійснювали торгівлю у невстановлених місцях, проведилася роз’яснювальна та попереджувальна робота щодо заборони здійснення «стихійної» торгівлі на тротуарах, газонах, біля житлових будинків. Продавцям “на асфальті” запропоновано реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та  на ринках міста.

Фото Ігоря Філіпенка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар