У Кропивницькому відзначили День фізичної культури і спорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 9 вересня, у Кропивницькому відзначили День фізичної культури і спорту.

Традиційно на урочистості з нагоди свята у Ковалівському парку зібрались керівництво міста та області, ветерани спорту та юні спортсмени міста.

“Цього року Кіровоградщина багата на спортивні здобутки. Три наші спортсмени вибороли право на участь у 31-х Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Чотири спортсмени області зараз беруть участь у 15-х Параолімпійських іграх. Це велика честь для Кіровоградщини. Ми всі знаємо, що наші спортсмени в ігрових видах спорту теж мають багато здобутків цього року. Бейсболісти вибороли золоті медалі і стали чемпіонами Європи. Ми також вітаємо нашу “Зірку”, яка в 2015-2016 році здобула перше місце у Чемпіонаті України. Керівництво держави знає про наші здобутки. Тож двоє наших тренерів отримали нагороди “Заслужений працівник фізичної культури і спорту: Ольга Шевченко і Володимир Кислий”, – у привітальному слові зазначила заступник голови ОДА Світлана Лобанова.

Як і щороку, керівництво міста та області вручило нагороди найкращим спортсменам, представникам навчальних закладів та тренерам Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар