На 12 років потрапив за ґрати міліціонер, який рік тому на Кіровоградщині задушив дівчину

Колишнього правоохоронця, який вбив 21-річну жительку Гайворонського району, вироком Добровеличківського районного суду засуджено до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У судовому засіданні державним обвинувачем на підставі зібраних доказів та висновків експертиз доведено, що підсудний, під час відпочинку посварився з дівчиною, в результаті чого задушив останню. Після скоєного намагався приховати сліди злочину. Висновком судово-медичної експертизи встановлено, що смерть дівчини настала від механічної асфіксії. Дослідженими у судовому засіданні висновками трьох судово-психіатричних експертиз чоловіка визнано осудним.  Психічний стан засудженого не позбавляв його можливості усвідомлювати свої дії та керувати ними.
Зважаючи на викладене, вироком Добровеличківського районного суду колишнього міліціонера визнано винним за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 12 років. Запобіжний захід у виді тримання під вартою залишено без змін до набрання вироком законної сили.
Нагадаємо, трагічна подія мала місце 11 серпня минулого року. На момент скоєння вбивства засуджений працював на посаді міліціонера ізолятора тимчасового тримання Гайворонського райвідділу УМВС в області.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар