Найкращі студенти Кіровоградщини отримали обласну стипендію

Семеро студентів з Кіровоградщини отримуватимуть обласну стипендію.

Про це повідомляє сайт КОДА.

Відповідне рішення прийняте обласною комісією з призначення обласних стипендій студентам та курсантам вищих навчальних закладів області за підсумками літньої сесії поточного року.

Членами комісії було розглянуто кандидатури претендентів у двох номінаціях: студенти вищих навчальних закладів та студенти коледжів і технікумів.

Серед головних критеріїв, що стали визначальними під час прийняття відповідного рішення – високі рейтингові показники у навчанні, участь студентів у фахових конкурсах, у науковій діяльності, а також активна участь стипендіатів у громадській роботі.

Переможці:

1 місце – студентка КНТУ Тетяна Кашатіна (26 балів);

2 місце – студентка КДПУ ім. В. Винниченка Ірина Куценко (25 балів);

3 місце – студентка КНТУ Інна Жилова (22 бала).

На розгляд комісії також були винесені пропозиції від 5 коледжів, 2 технікумів та 1 професійно-технічного училища щодо призначення стипендій для 10 студентів. Усі вони продемонстрували високі рейтингові показники, де найвищий показник склав 19 балів.

1 місце розділили студентка Кіровоградського будівельного коледжу Ірина Чухрай та студент Кіровоградського медичного коледжу імені Є. Й. Мухіна Ростислав Грязнов (по 19 балів), 2 місце – студентка Кіровоградського музичного училища Анастасія Гарник (17 балів), та 3 місце – студентка Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету Ольга Шевченко (14 балів).

Загалом, члени комісії прийняли рішення призначити обласну стипендію 7 з 10 запропонованих претендентів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар