Медик-доброволець із Кропивницького потрапила у ДТП і зламала обидві руки

Медик-доброволець Олена Швидка із міста Кропивницький 23 серпня потрапила у ДТП в місті Золотоноша на Черкащині. У жінки зламані обидві руки. Кожна – в трьох місцях.

Про це пише “Газета по-українськи”.

721287_w_300“22 серпня з добровольцями батальйону “Торнадо” я їздила у Маріуполь на сороковини до побратима на позивний Марік, який загинув у липні, – розповідає Олена. – Наш мікроавтобус на Черкащині зітнувся з вантажівкою. Одна дівчина загинула на місці ДТП, 9 пасажирів і водій травмувалися. Я їхала біля водія. Була госпіталізована в Київський центр нейрохірургії. Маю перелом обох рук різної складності. На лівій – перелом обох кісток і зламаний мізинець. На правій – закритий перелом. Зачепили ліктьові нерви. Вже зробили операцію на правій руці, поставили пластину. Тепер треба вставляти пластини на лівій”.

На останню операцію і реабілітацію треба 20 тис. грн. Медик звертається до всіх небайдужих, аби допомогли зібрати кошти для операції.

“Мені треба повернути руки, – каже Олена. – Я понад рік була в зоні АТО. Наш добровольчий батальйон стояв у Станиці Луганській. Прийшла на війну з позивним Гідра, тобто живуча. Але там мене назвали Мамкою. Рятувала життя хлопців на війні. Допомагала місцевим жителям, виїжджала і надавала медичну допомогу і ліки на дому дітям і літнім людям. Опікувалася і підтримувала кожного. Тепер прошу усіх, кому не байдужа моя доля, допомогти і підтримати”.

Реквізити для допомоги

Картка Приват банку 5168 7573 0017 5744 (Швидка Олена Олександрівна)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар