У Кропивницькому “Самооборона” спостерігала за вибором працівників МВС

6-7 вересня 2016 у приміщенні регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області, відбувався конкурс на заміщення вакантних посад провідних спеціалістів ТСЦ РСЦ МВС №3541, провідних спеціалістів адміністраторів ТСЦ РСЦ МВС №3545, провідних спеціалістів відділу ОРЕР РСЦ МВС в Кіровоградській області.

Про це повідомляє прес-служба регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

Даний захід було проведено у відповідності до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого Постановою КМУ від 25 березня 2016р. № 246.

Вищевказаний конкурс забезпечив Конституційне право рівного доступу до роботи в державному органі громадян України, відповідно, участь міг брати кожен громадянин України з відповідною освітою, вільним володінням державної мови, досвідом роботи – у визначених законодавством випадках.

Особи, що претендують на заміщення вакантних посад державних службовців в РСЦ МВС в Кіровоградській області, перевірялись на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу», « Про запобігання корупції» та положень профільних нормативно-правових актів, що стосуються специфіки та функціональних повноважень структурних підрозділів РСЦ.

Після оцінювання рівня знань кандидатів, конкурсною комісією їм буде повідомлено про результати конкурсу протягом 3 робочих днів після його завершення відповідно до чинного законодавства України.

Для забезпечення прозорості проведення конкурсу представникам громадськості було надано можливість подати заявку щодо участі в конкурсі в якості спостерігачів. Отож, таке бажання виявили та були присутні на конкурсі представник ГО «Самооборона Майдану» Скляренко В.В., представник ГО «Самооборона Майдану» Джоган М.П.

Зважаючи на це, спостерігачі могли особисто впевнитись у відкритості проведення даного конкурсу. Керівництво РСЦ МВС в Кіровоградській області займає чітку позицію повної прозорості, завжди йде на зустріч громадськості, вислуховує та бере до уваги кожну пропозицію, висловлену громадянами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар