Coca-Cola побудує на Кіровоградщині три спортивні майданчики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото www.coca-colaukraine.com

Фундація Coca-Cola в Україні спільно з “Фондом Кличко” провела конкурс “Клич друзів – граймо разом!”, за підсумками якого було обрано 20 шкіл України, де будуть встановлені сучасні спортивні майданчики. У списку переможців – три навчальні заклади Кіровоградщини.

Список шкіл-переможців оприлюднено на офіційному сайті конкурсу сьогодні, 7 вересня.

Сучасні спортивні майданчики невдовзі будуть встановлені в таких закладах освіти:

  • Кіровоградська область, місто Олександрія, Навчально-виховний комплекс “Олександрійський колегіум-спеціалізована школа” Пилипенко Валерія
  • Кіровоградська область, місто Олександрія, Олександрійський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №10, Ющик Єгор
  • Кіровоградська область, село Аджамка, Аджамська загальносвітня школа І-ІІІ ступенів, Негода Ольга

Проект покликаний створити дітям умови для занять спортом та ведення здорового способу життя. Фонд Кличко за підтримки Фундації Кока-Кола в рамках цього проекту сприяє розвитку спортивної інфраструктури міст та найвіддаленіших селищ України.

Довідка:

Два основні пріоритетні напрями, які підтримує Фундація в Україні, це охорона навколишнього середовища і промоція здорового способу життя. У 2015 році загальне фінансування цих напрямків було розподілено наступним чином: 110 тис. дол. США – на проекти з охорони довкілля та  490 тис. дол. США отримали проекти, що   просувають активний спосіб  життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар