Кропивницькі депутати вимагають перевірити роботу комісії по Лісопарковій

Депутати міської ради Кропивницького вчергове спробують переглянути встановлення меж Лісопаркової та визнання і віднесення її до природозаповідного фонду.

Сьогодні, 7 вересня, в міськраді проходило засідання контрольної комісії з питань впорядкування зелених насаджень та природно-заповідного фонду міста Кропивницький.

На засіданні було розглянуто матеріали, які надавалися виконавчими органами на виконання доручень тимчасової комісії. В більшості випадків вони не були виконані, якщо виконані – частково. Відповідно до цього члени комісії з питань впорядкування зелених насаджень та природно-заповідного фонду прийняли рішення, щоб повторно звернутися до цих органів та до міського голови з вимогою дисциплінарного впливу на посадових осіб підзвітної йому виконавчої гілки місцевої влади, щоб вони вчасно і в повному обсязі виконували доручення депутатської комісії.

Також комісія прийняла рішення підготувати на наступну сесію міської влади проміжний звіт про роботу комісії по Лісопарковій, в якому буде проінформовано про те, які саме матеріали були вивчені і які доручення виконані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар