Шостий переможець акції отримав квиток на ОЕ і подарунок за наполегливість

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 вересня, шостий переможець акції Анатолій Букєєв, який знайшов хештег учора отримав свій квиток і додатковий подарунок за наполегливість.

4 дні Анатолій намагався виграти квиток телефонував щодня. Запізнювався всього лише на декілька хвилин, а одного разу навіть на кілька секунд. І тільки вчора, 6 вересня, його двінок був першим:

“У п’ятницю мій друг Дмитро виграв квиток. Мені стало цікаво і я теж почав шукати хештеги, до того ж новини цікаві. Довго мені не вдавалось дозвонитись, але все-таки виграв. Як виграти? Увесь свій вільний час читати Першу електронну“, – про тяжкий шлях до квитка розповідає шостий переможець.

За свою наполегливість Анатолій отримав додатковий приз – бейсболку із логотипом Першої електронної.

DSC_0792 DSC_0799

Рядок #Намалюй_лінію_запахом_лілії із пісні “Віддай мені (Cвою любов)” ховався у новині про перемогу ФК “Зірка” над запорізьким “Металургом”.

скрін конкурсу

До речі, сьогодні, 7 вересня, уже отримав свій приз і сьомий переможець Антон Черевашко.

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на конценту “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар