Як у Кропивницькому відзначатимуть День партизанської слави

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 серпня, в міській раді Кропивницького була проведена нарада, де обговорили відзначення Дня партизанської слави, Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Як повідомила під час наради начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк, на сьогодні у Кропивницькому налічується 14 партизанів, які пройшли Другу світову війну. П’ятеро з них будуть брати участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня партизанської слави, які пройдуть 22 вересня.

У рамках відзначення цього свята о 10:00 відбудеться покладання квітів до Вічного вогню на Фортечних валах. Крім того, плануються тематичні заходи у навчальних закладах, бібліотеках, покладання квітів до меморіальних дошок.

Юлія Вовк додала, що з нагоди свята міська рада виділить матеріальну допомогу кожному з 14 партизанів у розмірі 1000 грн.

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана відзначається 1 жовтня. У зв’язку з тим, що це буде вихідний день, урочистості перенесено на п’ятницю, 30 вересня. У рамках відзначення цих свят, відбудуться урочисті збори клубу ветеранів. А громадян, яким виповнилося 100 та більше років, представники міськради вітатимуть за місцем їх проживання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар