Біля “Depo’t center” Кропивницький “посадять” зелені туї

Біля торгово-розважального центру “Депо” у Кропивницькому з’являться зелені насадження – туї.

Активісти Кропивницького, які боряться за збереження зелених насаджень міста, почали закидати керівництво “Депо” петиціями та дзвінками стосовно того, щоб вони посадили дерева у центрі. Активісти навіть написали петицію про “Відновлення зелених насаджень біля ТРЦ “Depo’t center” Кропивницький”.

Активістка руху “Озеленення Кропивницький” Надія Паливода також неодноразово піднімала це питання та спілкувалася з керівництвом центру.

“Пройшли переговори з менеджером “Депо” Ігорем Безуглим щодо відновлення зелених насаджень (по телефону). Скажу прямо: відновлювати газон вони не збираються. Розмова почалася з того, що вони повішають навісні клумби на стовпах із квітами, і все. І не зараз, а навесні”, – ділиться враженнями від розмови Надія Паливода на своїй сторінці у Фейсбук.

Проте переговори не були такими вже й марними. Зокрема, менеджер ТРЦ “Depo’t center” Кропивницький” відгукнувся на зауваження громадськості. Як повідомив Ігор Безуглий у коментарі Першій електронній газеті, туям у центрі міста бути. Зараз триває пошук підходящих дерев.

“Сподіваюся до свята (можливо, навіть до Дня міста) на Великій Перспективній ми висадимо новенькі туї у  спеціальних ящиках. Для початку думаємо поставити близько 10 дерев, а далі, якщо все буде добре, поставимо ще”, – сказав управляючий.

Також керівництво торгово-розважального центру погодилося прикрасити висячими клумбами вулиці Велика Перспективна та Преображенська. але це вже – навесні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Біля “Depo’t center” Кропивницький “посадять” зелені туї

Коментарі заборонені.