За стрілянину гумовими кулями кропивничанину загрожує до 7 років ув’язнення

За попередньою інформацією, раніше судимий 30-річний кропивничанин під час конфлікту з потерпілим у Помічній (Добровеличківський район) застосував пристрій для відстрілу гумових куль. Поранений 41-річний громадянин із тілесними ушкодженнями був госпіталізований до лікувального закладу. Обставини подій в даний час встановлюють слідчі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Пригода сталася минулої суботи близько 14-ої години. Потерпілий разом із трьома іншими мешканцями населеного пункту знаходився на території приватного домоволодіння у той момент, коли туди навідався його знайомий. Без будь-яких пояснень чоловік травмував опонента з травматичної зброї, після чого втік.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Добровеличківського відділення поліції. Місцезнаходження «стрілка» в даний час встановлено, пристрій для відстрілу гумових куль вилучено та направлено для проведення експертизи.

Із пояснень підозрюваного, між ним та потерпілим виникли суперечки, які він начебто намагався вирішити самостійно, однак, коли побачив на території сторонніх налякався, тому і зважився на такий вчинок.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар