Ще два переможці акції отримали безкоштовні квитки на концерт Океану Ельзи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триває. Сьогодні, 5 вересня, свої подарунки отримали читачі, які знайшли хештеги на вихідних 3-4 вересня.

Минулого разу редакція дивувалася тому, як швидко знайшов хештег кропивничанин Дмитро. Певно, він став прикладом для інших читачів, адже обидва переможці телефонували майже відразу після публікації новини.

Отож, 3 вересня хештег #Посміхнись_ти_для_неї_востаннє у новині про петицію щодо заборони будь-якої музики та радіо у маршрутках міста знайшла колега нашого першого переможця Катерина Марчак:

“Наш завкафедрою розповів, що виграв квиток від Першої електронної. Я теж почала читати постійно у пошуках хештегу. В суботу мені просто пощастило, що вчасно зайшла на сайт”, – розповідає Катерина.

DSC_0486

Другим переможцем став Влад Доценко, який відшукав хештег #Забери_мене_в_наше_небо у анонсі про виступ Сергія Притули у Кропивницькому.

“Я бачив новину про акцію, але читав сайт, як завжди – не шукав спеціально. Думав, що не виграю. Якраз читав новини в неділю і побачив анонс про “Вар’ятів”. Зайшов, щоб подивитись деталі і знайшов хештег. Відразу зателефонував”, – каже Влад.

DSC_0478

Ось ці новини, в яких ховались хештеги:

У суботу

Скриншот 03.09.2016 150553.bmp

Та в неділю

Скриншот 04.09.2016 161128.bmp

І ще раз фото наших переможців:

DSC_0489

DSC_0484

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на концентр “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар