Через ремонт дороги Кіровоградщиною курсуватиме електропоїзд замість автобусів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На даний час на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине розпочато ремонті дорожні роботи.

Про це повідомляє Комора.інфо

З метою задоволення потреб населення у перевезеннях облдержадміністрацією узгоджено з регіональною філією «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» тимчасове продовження маршруту електропоїзду сполученням Вознесенськ-Знам’янка до залізничної станції Пантаївка на період обмеження руху на зазначеній дорозі.

Електропоїзд Вознесенськ-Знам’янка буде курсувати до залізничної станції Пантаївка з 05 вересня по 05 жовтня 2016 року, а саме:

сполучення Знам’янка-Пантаївка відправлення із Знам’янки о 04.55та 19.10; прибуття у Пантаївку о 05.12 та 19.27 відповідно;
сполучення Пантаївка- Знам’янка відправлення із Пантаївки о 05.32та 19.47; прибуття у Знам’янку о 05.55 та 20.05 відповідно.

Департамент інфраструктури та промисловості облдержадміністрації

Поширити:

Залишити коментар:

коментар