Знам’янчани просять місцеву владу привести до ладу парк ім. Шевченка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій знам’нчани звертаються до місцевої влади із проханням привести до ладу зелену зону та офіційно дати їїй назву Кобзаря.

“Прошу депутатів Знам’янської міської ради та міського голову м. Знам’янка Сергія Філіпенка дати назву зеленій зоні, яка знаходиться по вулиці Героїв Чорнобиля, між вулицями Галочкіна та Миру м. Знам’янка – «Парк відпочинку ім. Т.Г.Шевченка».

Своє прохання я обґрунтовую тим, що ще під час заснування цього парку 20 жовтня 1964 йому було надано назву імені Великого Кобзаря Шевченка.

З моменту заснування і до моменту отримання незалежності нашої держави, в парку працював літній кінотеатр, були алеї, які освітлювалися, клумби та багато чого іншого. Тепер всього цього нема, з не зрозумілих причин на сьогоднішній день ця земельна ділянка без назви та уваги з боку місцевої влади, вкрита густими чагарниками, не прохідними хащами та горами сміття, яке викидають місцеві мешканці. Вулиця Теліги, яка проходить біля парку взагалі зникла під тонами сміття та чагарниками.

Прийняття даного рішення забезпечить законні права та інтереси жителів Знам’янки, сприятиме залагодженню соціального конфлікту, стане першим кроком до підвищення рекреаційної привабливості міста, а також позитивному впливу на соціально-культурний розвиток громадян”.

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Підпистаи петицію можна тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар