Кропивничани просять заборонити музику та радіо у громадському транспорті міста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Єдиній системі місцевих електронних петицій з’явилося звернення кропивничан із проханням заборонити будь-яку музику та радіо у громадському транспорті міста.

Текст петиції:

“Міському голові м. Кропивницького, Райковичу А.П.

Шановний Андрію Павловичу, ви, як очільник нашого міста, маєте бути ознайомлені з проблемою.

Суть проблеми
Наразі в громадському транспорті Кропивницького повсюдно порушується право громадян на спокійний проїзд. Скрізь пасажири змушені терпіти гучну музику та радіоефіри. Поглиблює проблему той факт, що найчастіше дана музика є продуктом або російської естради, чи так званий «блятняк». Вважаю таку ситуацію неприпустимою для цивілізованого суспільства, зважаючи на те, що кожен з членів громади має право самостійно обирати прийнятний для себе музичний контент.

«Треба, щоб ми в маршрутках міста Львова забули про музику. Це є абсурд. Тому що кожен собі включає те, що йому подобається, а не подобається іншим мешканцям. Має бути оголошення зупинок і більше іншого шуму бути не має»

А. Садовий, мер Львова, під час засідання Львівської міської ради, 12 липня 2012 р.

Пропозиція
Спираючись на слова львівського мера та досвід ЛМР, пропоную заборонити програвання будь-якої музики чи радіо в громадському транспорті. Усі перевізники мають підписати відповідний меморандум і нести безпосередню відповідальність за порушення його положень окремими водіями.

Крім того, пропоную створити невеличку комісію, що підготує проект рішення, та зможе слідкувати за виконанням постанови”.

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 3 вересня петицію підписали 37 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар