Розіграш безкоштовних квитків на концерт “Океану Ельзи” триває

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14 вересня у рамках другої української хвилі “Світового туру 2016-2017” на стадіоні “Зірка” у Кропивницькому відбудеться концерт гурту Океан Ельзи на підтримку дев’ятого студійного альбому “Без меж”. Перша електронна газета подарує 10 квитків своїм найуважнішим читачам, які пограються у хованки з піснями нового альбому ОЕ. Територія пошуку – Перша електронна.

Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”.

Акція триватиме з 1 по 10 вересня включно.

УВАГА! У вихідні акція не зупиняється.

Наразі уже двоє читачів отримали свої квитки за уважність: Володимир та Дмитро.

Умови акції:

Щодня з 1 по 10 вересня редакція Першої електронної ховатиме в своїх публікаціях рядки із пісень нового альбому гурту Океан Ельзи “Без меж”. “Об’єкти пошуку” будуть відзначені хештегом.

Не сподівайтесь скористатись пошуком, адже щодня пісні будуть різні і за хештегом може бути не тільки назва пісні, а і просто рядок.

Що треба зробити, аби отримати безкоштовний квиток на ОЕ у Кропивницькому:

  1. Щодня заходити на Першу електронну;
  2. Читати публікації;
  3. Знайти рядок із однієї з пісень альбому “Без меж” Океану Ельзи;
  4. Зателефонувати до редакції. (Контакти: (099) 441-39-14, (097) 188-70-09);
  5. Отримати безкоштовний квиток у другу фан-зону.

Готово! Ви – переможець! Ви маєте якісне фото від Першої електронної зі своїм квитком. Користувачі соцмереж заздрять вам за вашу уважність та безкоштовний квиток. Ви відриваєтеся на концерті улюбленого гурту у своєму місті.

Зверніть увагу! Один день – одна публікація – один переможець. Після визначення переможця рядок із публікації на сайті прибирається, скріншот матеріалу, ім’я та фото переможця буде опубліковано на сайті та в соцмережах.

bez-mej-400

Альбом “Без меж”

1. Віддай мені (свою любов)
2. Не йди
3. Джерело
4. Сонце
5. Мить
6. Не твоя війна
7. Еверест
8. Хтось в небо летить
9. Життя починається знов
10. Осінь
11. Без меж – See more at:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Розіграш безкоштовних квитків на концерт “Океану Ельзи” триває

Коментарі заборонені.