Підсумки тижня: Кіровоградщина очолює рейтинг областей за кількістю передачі землі учасникам АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Протягом тижня учасникам АТО Кіровоградщини із державної власності було передано більше земельних ділянок, ніж у інших областях України.

Як повідомляє офіціний сайт Дежгеокадастру, за тиждень головними управліннями Держгеокадастру в областях прийнято 1 325 рішень про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів.

Найбільше рішень про передачу земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності прийнято головними управліннями Держгеокадастру у Кіровоградській – 195, Хмельницькій – 182, Житомирській – 169, Черкаській – 87 областях.

За тиждень головними управліннями Держгеокадастру в областях надано у власність учасникам АТО 879 земельних ділянок загальною площею 1 278,02 гектара. Найбільше ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності надано у Дніпропетровській – 245, Житомирській – 89, Київській – 84, Львівській – 51 областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар