Безкоштовний квиток на ОЕ отримав кропивничанин, який знайшов хештег за кілька хвилин

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 2 вересня, Перша електронна вручила другий безкоштовний квиток на концерт “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

За кілька хвилин після того, як на сайті з’явилась новина із хештегом #Два_кроки_від_зими, до редакції надійшов дзвінок від кропивничанина Дмитра.

“Друг порадив читати Першу електронну. Я майже щодня заходжу. Кілька днів тому побачив новину про акцію. Відтоді моніторю сайт частіше. Сьогодні вранці щойно прокинувся, зайшов на Першу електронну, відкрив першу ж новину, знайшов хештег, і отримав квиток. Раніше нічого не вигравав. Це приємно”, – поділився враженнями Дмитро.

Рядок #Два_кроки_від_зими із пісні “Еверест” ховався у новині про позашляховик для спецпризначенців.

Imj234bARTo

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на концентр “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

Учора, 1 вересня, Перша електронна вручила безкоштовний квиток на концерт “Океану Ельзи” першому переможцю акції.

DSC_0993 DSC_0999

Поширити:

Залишити коментар:

коментар