День знань КЛА НАУ «очима безпілотника»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Чергове перше вересня благополучно наступило і традиційна побудова в сквері Кожедуба зібрало курсантів і викладачів Кіровоградської льотної академії НАУ. Цього року подію фіксува квадрокоптер, який цього літа.

Про те, яким це свято видалось для курсантів льотної академії пише офіційний сайт закладу.

Здавалося б, все, як завжди – схвильовані першокурсники та їх батьки, подорослішали за літо студентам старших курсів, улюблене «небо обрало нас», внесок-винос прапора академії, перелив символічного дзвіночка. Що ж змінилося? За останні роки, на жаль, змінився головний посил до тих, хто приступає до навчання. Начальник академії С.М.Неділько акцентував увагу присутніх на тому, що поки найголовнішою мрією кожного українця є мир на рідній землі, а військові дії не дивлячись ні на що тривають, борг кожного студента – докладати максимальних зусиль для професійного становлення. Тільки такий підхід до навчання у вищому навчальному закладі кожного молодого українця, забезпечить Україні фундаментальні перспективи розвитку і динамічного просування вперед, до намічених високих цілей.

Приємною «новинкою сезону» став квадрокоптер, що фіксує все, що відбувається з повітря. З’явився в академії цього літа свій безпілотний літальний апарат, відкриває нові горизонти науково-практичної роботи, розширює можливості наших пошуково-рятувального та інших волонтерських загонів та, як побачили всі учасники мітингу, бере участь в урочистостях ВНЗ. Як виглядав День знань КЛА НАУ «очима безпілотника» можна подивитися тут:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар