У Кропивницький приїде Сергій Притула та «Вар’яти»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

17 жовтня 2016 року  в залі Кіровоградської обласної філармонії Сергій Притула та гумористичне шоу «Вар’яти».  Початок о 19.00. 

Довідки за телефонами: 066-235-93-41, 24-12-03.

Вар’яти-шоу – це не просто талановиті гумористи і співочі актори, кожна репліка і навіть жест яких миттєво викликають хвилю сміху у залі, вони – справжні улюбленці публіки. За майже шість років існування Вар’яти-шоу всім довели, що україномовний гумор – це гумор найвищого ґатунку!
«Ми просто намагаємося показати більшості наших глядачів, що сучасний український гумор конкурентоспроможний! – розповідає очільник шоу, телеведучий Сергій Притула. – І якщо хтось вважає, що на наші концерти ходить тільки україномовна публіка, то він помиляється. Для того, щоб сміятися з україномовного гумору, не обов’язково бути носієм української мови, досить її просто розуміти. Тому що коли людина сміється, то останнє, про що вона подумає: «А якою мовою мене тільки що розсмішили?!»
Вар’яти практично не жартують про політику. У їхніх номерах немає матів і жартів нижче пояса – лише теми з нашого життя.
«Відносини між чоловіком та дружиною, зятем і тещею, колегами по роботі, вчителем та учнем – нетлінні. А жарти про політику… Політик сьогодні є, завтра – немає. А відносини – вони вічні!», – говорить Сергій Притула і додає: «Дві години якісного гумору – гарантую!»

притула

Поширити:

Залишити коментар:

коментар