Дівчина з Кропивницького вдруге потрапила в число найкращих стендап-коміків країни

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Студентка педагогічного університету з Кропивницького Олександра Крикун вдруге потрапила до когорти найсильніших стендап-коміків країни, пише Златопіль.

Олександра потрапила в топ-10 коміків міжнародного фестивалю стендапу Stand Up O’Fest, що проходив 27-28 серпня в Одесі і була єдиною дівчиною-коміком в гала-концерті фестивалю серед учасників з Києва, Донецька, Сум, Гомеля (Республіка Білорусь), Харкова та інших міст.
“У перший день, у день відбору, було надзвичайно  важко виступати. Адже виступала перед коміками, професіоналами своєї справи, які оцінюють тебе набагато суворіше, ніж звичайний глядач. Але на гала-концерті, перед глядачами, виступати вже було набагато легше і я отримала справжнє задоволення від цього”, –
Нагадаємо, на минулому фестивалі Олександра також увійшла до топ-12 коміків і представляла Кропивницький (тоді ще – Кіровоград) в гала-концерті фестивалю. Крім того, на минулому фестивалі стендапу Олександра Крикун та Ірина Погребняк отримали спеіальну нагороду фестивалю – “Special award”, номінацію, яку заслуговують коміки, чий прогрес справив найбільше враження на гумористів і жюрі.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар