1 вересня у Новгородці запрацює відремонтований за кошти ЄС дитячий садочок

Дитячий садочок, оновлений завдяки підтримці ЄС, готовий прийняти дітей переселенців у Новгородці Кіровоградської області.

1 вересня 2016 року в смт. Новгородка відбудеться урочиста церемонія відкриття  дошкільного навчального закладу «Світлячок» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та маленьких мешканців селища. Ремонт та облаштування у дитсадочках виконувались за кошти ЄС в рамках реалізації проекту «Побудуємо майбутнє разом!».

Цей проект забезпечує належні умови життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб та їх дітей, сприяє зменшенню рівня безробіття серед вимушених переселенців.

У рамках проекту продовжується реалізація заходів з проведення ремонтних робіт у гуртожитку для забезпечення житлом вимушених переселенців у смт Новгородка Кіровоградської області.

Загальна інформація:

Проект ЄС «Побудуємо майбутнє разом!» розпочав свою діяльність 13 березня 2015 року. Термін реалізації контракту – 18 місяців. Загальний бюджет проекту складає 711 тис. євро та співфінансування з обласного, районного та селищного бюджетів. Проектом передбачено створення нових робочих місць на будівельних об’єктах, а також введення в експлуатацію будівель гуртожитку та дошкільного навчального закладу «Світлячок». Проект впроваджується у рамках виконання програми ЄС «Підтримка громад, що опинились в зоні конфлікту в Україні».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар