У Кропивницькому вулиця Аерофлотська тепер називається на честь загиблого героя-прикордонника

У Кропивницькому одна з вулиць тепер носить ім’я загиблого прикордонника Олега Паршутіна.

Учора, 27 серпня, у Кропивницькому регіональним представництвом «Української Спілки прикордонників» за підтримки Адміністрації Державної прикордонної служби України проведено мітинг-реквієм за загиблим Олегом Паршутіним.

Про це повідомляє служба прикордонного загону.

У цей день в пам’ять про героя на стіні біля центрального в’їзду до ПАТ «Кіровоградський хлібозавод», у якому Олег працював протягом 17 років до призову за мобілізацією, відкрили меморіальну дошку. Також на честь відважного прикордонника перейменували одну з вулиць міста. Тепер вулиця Аерофлотська носитиме назву Олега Паршутіна.

Довідково:

Олег Паршутін проходив службу в Донецькому прикордонному загоні та добровільно поїхав на схід захищати Батьківщину. В цивільному житті прикордонник працював в Кіровоградському хлібзаводі.

Вночі 31 липня 2014 року в результаті обстрілу з гранатометів бойовиками прикордонного підрозділу «Василівка», що в Амвросіівському районі Донецької області життя Олега обірвалося. Велика кількість людей втратила важливу і дорогу для себе людину. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Указом Президента України посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня та відзнакою у вигляді нагрудного знака «За заслуги» II ступеня.

Вічна пам’ять Герою!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар