Кропивницький очікує планове відключення електроенергії

typical.if.ua

У Кропивницькому в розпалі роботи на лініях електропередачі. Персоналом підрозділів та служб ПАТ «Кіровоградобленерго» із залученням підрядних організацій виконуються річні планові технічні заходи, які включають у себе капремонти, реконструкцію та технічне обслуговування обладнання.

Як повідомила прес-служба ПАТ “Кіровоградобленерго”,  станом на 1 серпня завершено капремонт підстанції напругою 35/10 кВ «Підгайці», тривають роботи на ПС 35/10 кВ «Велика Балка». Капітально відремонтують 98 трансформаторних підстанцій напругою 6-10/0,4 кВ (вже відремонтовано 57), 8 кілометрів повітряних ліній напругою 6-10 кВ (відремонтовано 5,5 км), 4 кілометри кабельних ліній різних класів напруги (відремонтовано 2,5 км).

Під час виконання даних технічних заходів не обійтися без припинення електропостачання, але ці тимчасові незручності невелика плата за надійну роботу електромережі обласного центру в майбутньому, вважають енергетики.

З графіком планових відключень можна ознайомитися у розділі «Відключення електропостачання» корпоративного сайту компанії за адресою в мережі Інтернет: www.kiroe.com.ua  та  на офіційному сайті міської ради Кропивницького http://www.kr-rada.gov.ua/grafik-planovih-vidklychen-elektropostachannya-u-2013-roci.html.

Адміністрація міського району електричних мереж у Кропивницькому перепрошує жителів міста за тимчасові незручності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар