Куди поїде Літній Кубок КВН Кіровоградщини?

Глядачі, які 27 серпня о 18.00 відвідають обласну філармонію, отримають відповідь на питання «Куди поїде Літній Кубок КВН Кіровоградщини», адже головний КВН-трофей регіону в області не залишиться, повідомляють організатори.

Причина тому – відсутність у конкурсній програмі команд із Кропивницького, або інших міст Кіровоградщини. Справа в тому, що цього дня збірна Кіровоградщини «М.П.» буде в Одесі зайнята підготовкою до регіональної «Одеської Ліги Сміху», учасники команди «Моя принцеса» сольно змагатимуться в тій же Одесі на фестивалі стендапу, а хлопці з команди «Greenstone» не мають права брати участі в Кубкових іграх, адже є співорганізаторами ліги і таким чином могли б порушити принципи «fair play».

Інші ж колективи регіону не змогли пройти суворий відбір редактора Кубку чи просто зібратися з силами під кінець літнього відпочинку.

Відсутність конкурентів з Кропивницького, втім, не зробить завоювання Літнього Кубоку менш складним для команд-учасниць, адже позмагатися за головний літній трофей КВН Кіровоградщини приїдуть команди з Одеси, Полтави, Києва, Харкова, Ірпеня, Скадовська та інших міст України.

Нагадаємо, ведучим та редактором Літнього Кубку КВН, що у суботу, 27 серпня, відгримить у Кропивницькому, є учасник телевізійної Ліги Сміху на 1+1 Артем Дамницький.

Читайте також: Учасник Ліги Сміху: «У Кропивницькому надзвичайно теплий і вдячний глядач»

Придбати квитки ще можна за посиланням:
https://kasa.in.ua/litnii-kubok-kirovohradskoi-oblasnoi-lihy-kvn-kropyvnytskyi

Крім того, квиток можна буде  придбати безпосередньо перед концертом в філармонії та у будь-який зручний для вас час на касах в місті:

– кіноконцертна каса в приміщенні кінотеатру “Зоряний”;

– точка продажу мережі каса.ін.юа в ТЦ “ЦУМ” (поблизу “Сільпо”);

– точка продажу мережі каса.ін.юа в касі НК “Провокатор” (хол кінотеатру “Портал”).

Літній Кубок став можливим за підтримки агропромислової корпорації “Greenstone”, студії експрес-друку “яМайка”, мережі магазині «Євротехніка». Кубок проходить під патронатом Кіровоградської обласної ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар