У Кропивницькому суддю, якого підозрюють у нетверезому кермуванні, захищає три адвокати

У Кропивницькому, під час чергового судового засідання за адмінпротоколами, які поліцейські склали проти судді Кіровського райсуду Олексія Галагана, підозрюваного захищає троє адвокатів.

На початку засідання підозрюваний Олексій Галаган заявив клопотання про залучення ще одного, вже третього, захисника Сергія Ромаданова. Таким чином, за адміністративною справою проти Олексія Галагана, його захищають вже три адвокати – Володимир Буряк, Альона Білоконь та Сергій Ромаданов.

Нагадаємо, 25 липня, близько опівночі, патрульні зупинили автівку через технічну несправність освітлення, а в процесі спілкування, за версією поліції, патрульні виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водієм виявився суддя Кіровського райсуду м. Кропивницький Олексій Галаган.

Він заперечує факт свого алкогольного сп’яніння. Крім того, Галаган стверджує, що поліцейські його побили. А патрульні в свою чергу звинувачують його у злісній непокорі.

Читайте також: У Кропивницькому заслухали свідків у справі судді, якого підозрюють у нетверезому кермуванні

У результаті, патрульні склали на Олексія Галагана три протоколи – за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння), за ст.122-2 (незупинка транспортного засобу на вимогу поліції) та за ст. 185 КУПАП (злісна непокора). Спочатку матеріали справи передали до Кіровського райсуду, але, оскільки підозрюваний там працює, її було перенаправлено до Апеляційного суду, який передав справу до Кіровоградського районного суду.

Олексій Галаган, у свою чергу, наступного ранку, 26 липня, звернувся до прокуратури із заявою про побиття.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар