У Кропивницькому триває модернізація електромереж

У Кропивницькому в розпалі роботи на лініях електропередачі. Персоналом підрозділів та служб ПАТ «Кіровоградобленерго» із залученням підрядних організацій виконуються річні планові технічні заходи, які включають у себе капремонти, реконструкцію та технічне обслуговування обладнання.

Про це інформує прес-служба ПАТ «Кіровоградобленерго».

Зокрема, станом на 1 серпня завершено капремонт підстанції напругою 35/10 кВ «Підгайці», тривають роботи на ПС 35/10 кВ «Велика Балка». Капітально відремонтують 98 трансформаторних підстанцій напругою 6-10/0,4 кВ (вже відремонтовано 57), 8 кілометрів повітряних ліній напругою 6-10 кВ (відремонтовано 5,5 км), 4 кілометри кабельних ліній різних класів напруги (відремонтовано 2,5 км).

У рамках інвестиційної програми товариства в обласному центрі завершено реконструкцію повітряної лінії напругою 10 кВ (протяжність – 3,3 км). Буде реконструйовано 55 кілометрів повітряних ліній напругою 0,4 кВ із застосуванням самоутримного ізольованого проводу (реконструйовано 17 км, в роботі 8 км), 8,5 км кабельних ліній напругою 0,4 кВ (реконструйовано 6,2 км, в роботі 1,5 км). Виконано реконструкцію 4 трансформаторних підстанцій, у планах будівництво 2 нових розвантажувальних підстанцій (в районах Балашівка та Новомиколаївка). Тривають роботи на підстанції напругою 150 кВ «Центральна».

Під час виконання даних технічних заходів не обійтися без припинення електропостачання, але ці тимчасові незручності невелика плата за надійну роботу електромережі обласного центру в майбутньому.

З графіком планових відключень можна ознайомитися на сторінках газети «Україна-Центр» або у розділі «Відключення електропостачання» корпоративного сайту компанії за адресою в мережі Інтернет: www.kiroe.com.ua.

Адміністрація Кіровоградського міського району електричних мереж перепрошує жителів міста за тимчасові незручності.  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар