У Кропивницькому відбудеться автопробіг проти наркотиків

Ілюстративне фото

Завтра, 20 серпня, у Кропивницькому в рамках акціїї «Україна без наркотиків» відбудеться автопробіг вулицями міста, організований Всеукраїнським Благодійним Фондом «Мир та Добробут».

Про це повідомляє сайт КМР.

Головна мета заходу – привернути увагу громадськості до проблеми наркоманії в Україні, на статистику злочинністі, смертності, захворювань, пов’язаних з вживанням заборонених речовин. Ініціатори акції прагнуть донести до наркозалежних інформацію про можливість позбутися згубної звички, підтримати їхніх близьких людей.

Автопробіг стартує о 18.00 від заправки «ОККО», що в районі Лісопаркової і прямуватиме маршрутом: вулиця Полтавська — площа Богдана Хмельницького –  вулиця Соборна, супермаркет “Копілка” – супермаркут “Епіцентр” – вулиця Волкова, супермаркет “Фуршет”. Під час зупинок учасники акції спілкуватимуться з людьми і роздаватимуть листівки “Україна без наркотиків”. Фінішує автопробіг о 20.00 біля “Дендропарку”, де на молодь очікуватиме розважальна програма, яка включає в себе виступи вокальних колективів, театральні постановки, силове та фаєр-шоу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар