На Кіровоградщині жінка вкрала у пенсіонера військові медалі

У Маловисківському районі поліцейські вступилися за пенсіонера, якого обікрала 38-річна односельчанка.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції ГУНП в Кіровоградській області

Старенький дідусь, кадровий військовий у відставці, лише через місяць після пригоди, помітив, що з його парадного кітеля зникли ордени і схована за комином пенсія. Особу зловмисниці поліцейським вдалося становити протягом доби після повідомлення про злочин. За ці дії жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

До того жінка постійно перебувала у полі зору місцевого дільничного через поведінку, яка за останні роки залишала бажати кращого. Зловживання алкоголем непрацюючої особи завдавали постійних клопотів її рідним та викликали обурення односельчан.

Так, на початку липня, у пошуках «легких» грошей громадянка звернула увагу на обійстя односельчанина. Прослідкувавши, коли 78-річний дідусь пішов до крамниці по хліб, жінка зламала навісний замок його хатини та взялася шукати там цінні речі. Завдання виявилося дня неї не складним. Знайшовши заощадження, зловмисниця не втрималася від спокуси та зняла та прихопила з собою нагородні медалі дідуся.

Розпорядитися на власний розсуд грошима жінці вдалося досить просто. Щодо можливого «покупця» на медалі, попри сподівання злодійки, знайти колекціонера так і не вдалося, тому отримати за них всього 20 гривень, для неї було краще, ніж нічого…

Зрозумівши що медалі і гроші зникли, потерпілий звернувся за допомогою до поліцейських.

«В результаті проведених заходів, працівниками поліції було встановлено особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочину. Злодійкою виявилася місцева жителька, яка після пригоди, витрачала чужі гроші в одному з розважальних закладів села. Так само вдалося з’ясувати, кому саме жінка віддала викрадені медалі. Їх знайшли та повернули власнику, – розповідає заступник начальника Маловисківського відділу поліції Сергій Бєлов».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар