Кропивницька “Зірка” – одеський “Чорноморець”: представляємо суперника

У неділю, 21 серпня кропивницька “Зірка” зустрінеться з одеським “Чорноморцем”.

Після трьох поразок одесити зібралися і розгромили донецький “Олімпік” на своєму полі з рахунком 3:0, тому до очного поєдинку з кропивничанами команда Олександра Бабича (тренер «Чорноморця») підійде у гарному гуморі.

Після зміни на тренерському містку, “Зірка” разом з новим наставником – 29-річним аргентинцем Даріо Друді, намагатиметься перестати бути єдиною командую  в Прем’єр-лізі, яка ще не здобула жодної перемоги.

У минулому матчі одеситів можна було побачити всі їх сильні сторони – гра на контр-атаках (кутовий, з якого забили другий м’яч був зароблений саме після стрімкого контр-випаду, але Махарадзе – голкіпер «Олімпіка» – в тому епізоді виручив свою команду) та гра на стандартах (два з трьох голів було забито після них, а забив центральний захисник – Євгеній Мартиненко.

В останніх матчах кропивничани були кращі за своїх суперників, але підвела реалізація виграшних моментів. У той же час “Чорноморець” реалізує майже всі надані моменти. Чи зможе “Зірка”, уже з новим тренером, перемогти своє гостей з «Південної Пальміри» побачимо на стадіоні “Зірка” вже у неділю о 19.30.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар